Rólam

Gulyás Zsuzsanna vagyok.  Ami a legjobban foglalkoztat, mozgat, inspirál az a FEJLŐDÉS maga. Ezt magamon is alkalmazom. Sok tudást megszereztem ebben a témában, ezekből végzettségeim is van. A legfontosabb érték, ami emögött van az ÖNFEJLESZTÉS maga. Szeretném ezt másokkal is megismertetni. Az előrehaladás, a fejlődés, az ÚT az, ami érdekel. Amit megteszünk, amin előre lépkedünk nap, mint nap. Nem látjuk az ÚT végét, de tudjuk, jó irányba haladunk, mert tudjuk, érezzük, hogy amerre lépkedünk helyes, hisz mindig újabb és újabb visszajelzések biztosítanak erről.

Minden tudás, amit eddig összeszedtem arra szolgál, hogy egy újszerű, sokrétű megközelítéssel tekintsek a feladatomra. Új névvel és végtelen egyszerű ragozatlan titulussal ÉRZELEM-TERAPEUTÁNAK hívom magam. Felkereshetsz minden érzelmi problémával. Lehet ez pszichológiai, párkapcsolati, baráti, kapcsolati vagy bármilyen. Rendelkezem pszichológia végzettséggel, párkapcsolati és válási mediátori végzettséggel, transzformatív mediátor specializációval is.

Egyszer egy ismerősöm azt mondta nekem: Te a Lélek Erők feltárója vagy, ki kell hoznod az emberekből a lélekerőiket.

Egy másik alkalommal egy másik ismerősöm azt mondta:  Úgy érzem, belelátsz a vesémbe, Te jósnő vagy?

Talán. Inkább ismerem az érzelmek világát, azt, hogy hogyan tudjuk az életünkben, ebben a káoszban megtalálni az érzelmi egyensúlyt. Hisz azzal tudunk előrehaladni, tudatosabbá válni, amikor uraljuk az érzelmeinket. Minden erről szól.

Leginkább a TUDAT-REZGÉS-ÉLETERŐ TERAPEUTA feladatban érzem jól magam.

Az érzelmek helytelen kezelése borítja sötétbe a mindennapokat, amikor haraggal, dühvel, fájdalommal fekszünk le, vagy ébredünk. Keserűen, szomorúan éljük a mókuskerék életünket. Van rá mód, hogy egyszerűen, bonyolultságtól mentesen, lazán és vidáman, önmagunkat és másokat szeretve éljünk. El lehet érni idáig. CSAK tenni kell érte!