A küldetés

A Lélek-Szer-Tár azért jött létre, hogy megismertesse, hogyan lehet az érzelmi állapotokat kezelni, kiművelni. Az érzelmi tudatosság eredményeképpen képessé válunk az érzelmi állapotokat uralni. Fölé tudunk emelkedni, melynek tükrében felismerjük, hogy az életünk irányítója, alakítója ÖNMAGUNK vagyunk.

A külső események hatására bennünk lezajló reakciók a tanult mintáinktól függenek és nagyon kevés közük van magukhoz az eseményekhez. Mégis ezek hatására különféle érzelmi állapotokba kerülünk.

Mindig van rá lehetőség, hogy az életterületeinkben rendet tegyünk és tudatosak legyünk róluk. Lehet tudatosan étkezni, tudatosan öltözködni, tudatosan kezelni a pénzügyeinket, tudatosan építeni a mozgáskultúránkat. A tudatosság emelésével elérjük, hogy stabillá, szilárddá, kiegyensúlyozottá alakuljanak a mindennapjaink. A szélsőséges kilengések, érzelmi drámák nem részei az életünknek többé. Az életünk élményeinek fordulópontja az a csúcs, amelyen szert teszünk ezek megértésére. Uralkodni tudunk felette és képesek leszünk jobban kiegyensúlyozni a magunkban zajló ellentéteket. Ennek következtében laza, könnyed, vidám és minden bonyodalomtól mentes életet élhetünk.